Hirdetés

Így néz ki a címlapon Pókember új szerelme

|

Címlapfotózáson vett részt a Spider-Man: Homecoming csinos sztárja, Zendaya, akivel a képek tanúbizonysága szerint Peter bizony megütötte a főnyereményt.

Hirdetés

Márciusban írtunk róla, hogy fontos szerepre szerződtették le az énekes- és színésznőt, Zendayát, aki 2010 és 2013 között a Disney Channel egyik tiniműsorával vált ismertté, de azóta próbál kitörni ebből a skatulyából és a Spider-Man: Homecoming tökéletes kiugrási lehetőség. Azóta számos pletykát hallottunk már róla, hogy Zendaya kit játszhat el, a híresztelések szerint Peter Parker szerelmét alakíthatja, egy Michelle nevű karaktert (aki lehet Liz Allen, sőt Mary Jane Watson fedőneve is), de eddig még nem jött megerősítés. 

Hirdetés

A színésznő korábban a következőket nyilatkozta a szerepével kapcsolatban, amit a Marvel Magyarország fordításában olvashattok:

"Még soha nem voltam igazi filmben ezelőtt vagy ilyesmiben, így alulról kellett kezdenem, mint bárki másnak. Meghallgatásról meghallgatásra és meghallgatásra jártam, és áttörtem azokat a bizonyos falakat, mert egy csomó ember előítéletes azok alapján, amiket eddig tettem. Túl kell lépned rajta és keményen előre menned, dolgoznod, helyt állni a találkozókon és minden meghallgatáson."

Zendaya nemrég a Cosmopolitan címlapfotózásán vett részt és a borítókat elnézve Parkernek bizonyára nem lesz oka panaszra, sőt valószínűleg szóhoz is alig jut majd: 

A Spider-Man: Homecoming a Marvel tervei szerint 2017. július hetedikén jelenik meg Jon Watts (Cop Car, Clown) rendezésében, a John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein páros (Förtelmes főnökök, Vakáció, Derült égből fasírt 2) forgatókönyve alapján, ami pedig a stábot illeti, a főszerepre leszerződtetett Tom Holland mellett Robert Downey Jr. és Marisa Tomei már biztosan benne lesznek, de pletykálják Michael Keatont is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.