Hirdetés

Spider-Man Reboot: 2 újabb hölgyemény és Philip Seymour Hoffman a láthatáron

|

Ahelyett, hogy konkretizálódna, ki fogja játszani az új Spider-Man film két legfontosabb női karakterét (Mary Jane és Gwen Stacy), a lista egyre bővül.

Hirdetés

Annyit már tudni, hogy a két hölgy karakter közül ezúttal NEM Mary-Jane lesz Pókember (Andrew Garfield) szerelme. A két női főszerepre mindezidáig Emma Stone (Jane) és Mia Wasikowska (Stacy) voltak a legfőbb esélyesek. A filmet egyébként Marc Webb rendezi majd, akinek ez lesz az első ilyen kaliberű műve. Eleddig a (500) Days of Summer a legismertebb rendezése.

Térjünk hát a jelöltekre! A két felmerülő név: Dianna Agron és Georgina Haig. Ugyan adottságaik mindkét hölgyet képessé tehetik a szöszi Gwen eljátszására, ez nem szükségszerű. Egyrészről a Sam Raimi-féle Spider-Man trilógia mindkét női főszereplője festett hajjal alakította karakterét, másfelől egyelőre az esélyek se nekik kedveznek. Egyre inkább körvonalazódni látszik ugyanis, hogy a vörös hajú Mary Jane szerepét Emma Stone (Zombieland) kapja majd, és Wasikowska is előnyböl indul Gwen szerepéért.

Hivatalos megerősítés még nem történt ezügyben, mint ahogy azt sem tudni még, hogy ki fogja alakítani Pókember nemezisét a készülő produkcióban. Nem csak a színész(ek) kérdése nem tisztázott, hanem a karakter sem. Ebben a kérdésben még csak találgatások vannak, de a rajongóknak talán ez is elegendő. A pletykák szerint a legutóbbi trilógia harmadik részében látott Venom fog visszaköszönni az új filmben, akit pedig nem kisebb név formál majd meg, mint az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman (Capote, MI:3). Erre szokták mondani: hisszük ha látjuk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.