Hirdetés

Teljesen családbarát Pókember animációs sorozat készül Spidey and His Amazing Friends címen

|

A Disney ezzel a legkisebbeket szeretné megszólítani.

Hirdetés

Múlt héten zajlott le a minden második évben megrendezésre kerülő D23 expó, ahol a Disney a jövőbeni projektjeiről osztott meg vadiúj tartalmakat és részleteket. Az egyik ilyen cím egy újdonsült animációs Pókember-sorozat bejelentése volt, amelyben Pókember, Miles Morales és Spider-Gwen egy teljesen családbarát formulával érkezik majd a Disney Juniorra valamikor 2021-ben.

Hirdetés

A Spidey and His Amazing Friends főként az óvodáskorú gyermekeket szeretné megcélozni, amelyben azonban nem csak a hálószövő hősök trióját követhetjük nyomon, ugyanis többek között Fekete Párduc, Ms. Marvel és Hulk is a csapat tagjai lesznek alkalomadtán, hogy közösen vegyék fel a harcot a Marvel-univerzum "legfélelmetesebb családbarát veszélyei ellen" (jelentsen ez bármit is). A Marvel Animation & Family Entertainment alelnöke, Cort Lane így nyilatkozott:

Pókembernek már az óvodákban is rengeteg rajongója van, éppen ezért őket sem szeretnék kihagyni a szórakozásból. A Marvelnél mindenki örül és izgatottan várja, hogy végre elindíthassuk az első kifejezetten a legkisebbeknek szóló sorozatunkat a Disney Junioron. Úgy hisszük, hogy a szülők és a gyerekeik élvezni fogják ezeket a történeteket a barátságról, együttműködésről, problémamegoldásról és mások megsegítéséről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.