Hirdetés

Spielberg és Jackson bemutatja: Tintin kalandjai

|

A CineStar hasábjain nem volt még szerencsénk bemutatni Steven Spielberg és Peter Jackson közös és ígéretes projektjét, a The Adventures of Tintin-t. Ami késik, az nem múlik, ugyebár.

Hirdetés

A Steven Spielberg és Peter Jackson jegyezte első Tintin film címe The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn lesz, és jelenleg egy üde trailerre várunk. Az animációs film állítólag 3D-s lesz, és a következő szinkronhangok kapnak benne szerepet: Jamie Bell (Tintin), Andy Serkis (Haddock kapitány), Joe Starr (Barnaby), Simon Pegg és Nick Frost (Thompson és Thompson), valamint Toby Jones (Silk). Film elhelyezve a palettába, lássuk hát a minőségi képeket (klikkre bazivá válnak):

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.