Hirdetés

Spielgerg és Tintin először a Comic Conon

|

Idén július 21. és 24. között rendezik meg a Comic Con találkozót, ahol a műfaj összes újdonságával megismerkedhet az a körülbelül 130 000 szerencsés fanatikus, akinek jut jegy.

Hirdetés

Steven Spielberg nemcsak részleteket fog vetíteni, beszélget is a közönséggel és díjat vesz át. A Comic Conon 1974 óta minden évben kiosztják az elsősorban képregény-készítőnek vagy a fantasztikus műfajok más legjobbjainak járó Inkpot Awardot. A díjat korábban olyan nagyságok kapták mint többek között Ray Bradbury, Douglas Adams, Stan Lee, George Lucas, vagy a filmtrükk-fejlesztés egyik legendás alakja, a magyar származású George Pal. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.