Hirdetés

Spin-off a Becstelen brigantykból?

|

Quentin Tarantino a Becstelen brigantyk forgatókönyvét éveken keresztül írta, vagdosta, átdolgozta, beleírt, elvett belőle és amikor kész lett, elkezdődött a forgatás.

Hirdetés

"Ez mind benne lett volna a filmben, aztán már minisorozatként gondoltam erre, de végül úgy döntöttem, hogy külön filmet készítek neki. A forgatókönyv egy része már megvan és ezzel lezárnám az amerikai történelemhez kapcsolódó sajátos trilógiámat, amiben (eddig) a Becstelen brigantyk és a Django elszabadul kapott helyet."

Valószínűleg Jamie Foxx és Samuel L. Jackson mellé már most olyan neveket mondanak a filmbe, mint Anthony Mackie, Idris Elba, Will Smith, Michael Kenneth Williams, Terrence Howard, Larenz Tate és Chris Tucker.

 Szerintetek jó film lehetne belőle?


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.