Hirdetés

Spin-off a Becstelen brigantykból?

|

Quentin Tarantino a Becstelen brigantyk forgatókönyvét éveken keresztül írta, vagdosta, átdolgozta, beleírt, elvett belőle és amikor kész lett, elkezdődött a forgatás.

Hirdetés

Egy interjúban elárulta, hogy a forgatókönyv tartalmazott egy melléksztorit is, amiben fekete katonák voltak a főszerepekben. Ezt Killer Crow címen szeretné elkészíteni. Az eredeti elképzelése az volt, hogy a fő történetszál mellett futott volna egy kisebb is, amiben egy csapat fekete katona vérengzését követhettünk volna nyomon. Az amerikai sereg enyhén szólva átverte őket és ezért kissé idegesek lettek volna. Aldo Raine-ékhez hasonlóan megöltek volna egy csomó fehér katonát, majd véres utat vágtak volna maguknak Svájc-ig. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.