Hirdetés

Spoileres Man of Steel infók

|

ÁLLÍTÓLAG ezeket a spoileres infokat Zack Snyder egyik barátjától lehetett megtudni. Kíváncsi vagyok, hogy az Igazság Ligája karaktereinek leírása után (amelyeket nem nagyon cáfoltak meg és nem is pereltek be értük senkit), hogy ezek mennyire hitelesek.

Hirdetés

A vágott verzió 2 óra 24 perces.

A "levegő fagyasztáson" kívül az összes Superman képességet bemutatják. 

A Krypton bolygó megsemmisült. Zod megöli Jor-El-t, de előtte nem pusztít a bolygón.

Lois Lane a filmben elég korán megtudja Clark titkát.

A kryptont nem használják, de tanulmányozzák a filmben.

Három fő csatára kerül sor, az utolsóban jelentősen pusztul a város Zod gravitációs sugara által, amit használ Superman ellen is.

Faora meghal, Zod-ot egy börtön bolygóra viszik, ahol egy jövőbeli ellenség is lesz/lehet.

Lex Luthort 2-szer említik, de soha nem láthatjuk.

Más hősök nem cameoznak.

Említik Brainiacot, de soha nem láthatjuk.

Krypton bolygó úgy lesz bemutatva, mint egy futurisztikus város, jégkristályok nélkül.

Zod egy robot hadsereget hoz a Földre egy börtön hajón, amiket újraprogramoz, hogy őt szolgálják. Ezeket eredetileg arra tervezték, hogy a börtön bolygón (fantom zóna) őrködjenek. 

Kb. 30 db. robot lesz, természetesen a legerősebb a vezető robot lesz. Amikor Superman elpusztítja azokat, Zod páncélból tervez egy ruhát, amit segíti őt a Superman elleni csatában.

Snyder el van foglalva egy trailer vágásával, amit nem tudni,mikor érkezik. 

Állítólag Zod lesz az egyik legnagyobb filmes gazember, aki valaha megjelent a mozivásznakon.

Michael Shannon teljesít a legjobban a filmben és kb. annyit szerepel, mint Cavill .

Cavill ruhája nagyon jól néz ki. A ruhán a színek nem biztos, hogy CGI-k, lehet hogy csak a megvilágítás miatt, de sokkal fényesebbek és élénkebbek lesznek a filmben.

Zod hasonló ruhát visel, ami alapvetően teljesen fekete..

Hogy megvívják a végső harcot, abban a jelenetben Superman repül Zod felé és lesz egy epikus ütközésük, ami megrázza az épületeket. 

A film elég mélyen próbálják megértetni velünk, hogy mi lenne, ha ezek az idegenek egy nap valójában felbukkannának a semmiből. 

Kétségkívül nolan-i hangulata lesz a filmnek.

A katonaság nagy szerepet játszik a filmben. Kísérletek folynak majd a háttérben.

Metallo-t soha nem említik, de lesz egy olyan jelenet, amikor egy sérült Air Force pilóta beszél egy titkos projektről és említi a kriptonitot, ilyenkor inkább meteoritnak hívja.

A költségvetés eredetileg 185 millió dollár lett volna, de később 215 millióra nőtt, de Snyder gyorsan kigondolt néhány akciójelenetet, így kb. 235 milliós, figyelembe véve az extra cgi költségeket és a 3D-t.

A film több, hatalmas, bámulatos akciójelenete egyedül csak a Bosszúállókéval hasonlítható össze, de Snyder szerint (természetesen :D) ez jobb és valósabb lesz. 

Az eredeti forgatókönyvben két fő csata lett volna, de egy harmadikat kigondolt még Snyder. 

Jonathan Kent meghal, Clark abban az időben még nem Superman. Zod nem öli meg Jonathan-t, bár az eredeti forgatókönyvben megtette volna, de viszont megöl több katonát és civilt, így ezek a tragédiák súlyosan hatni fognak Supermanre. 

A fő robot kivételével a többit nagyon könnyen ártalmatlanítják. Egy jelenetben Superman nagyon könnyen használja a "hő látását". 

A filmben Supermannek hívják, de először "Az idegen"-nek.

Lois lesz az első, aki Supermannek fogja hívni és így kapja végül a nevet. 

Clark egy kapott kulccsal előidézhet hologram üzenetet Jor-El-tól

Faora-t megöli Zod. 

A börtön bolygó tényleges egy bolygó. Ez nem túl nagy, akkora mint egy bolygó kisebb holdja, ami nagyon messze van a Kryptontól

Tudományosan megmagyarázzák Superman összes képességét és ez az érzés teszi még valóságosabbá a filmet.

Lesz egy nagy csavar a film végén.

A ruha nano-tech lesz, mint a New 52 DC Comicsban. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.