Hirdetés

Mégsem Stallone rendezi a Creed folytatását

|

Nem száll ringbe az egykori Rocky.

Hirdetés

Legalábbis ami a rendezést illeti, biztosan nem. Két hónapja robbant a hír, hogy a Creed folytatását maga Rocky, azaz Siylvester Stallone rendezi, ami azért is indokoltnak tűnt, mivel Dolph Lundgren is visszatér a folytatásba Ivan Drago képében. Most azonban változás állt be a menetrendben. A Variety értesülései szerint ugyanis új direktora van a Creed 2-nek.

Hirdetés

Aki nem más, mint a The Land direktora, Steven Caple Jr., feltéve ha ez a gördeszkás film mond bárkinek bármit az adott szubkultúra képviselőin kívül, míg a szkriptért a Luke Cage showrunnere, Cheo Hodari Coker felel majd. Jonathan Glickman, a gyártó MGM feje így kommentálta az esetet: 

Nem is lehetnénk szerencsésebbek és izgatottabbak, minthogy Stevennel, Sly-al, Michaellel és a producerekkel tovább építsüka  Creed sikerét. Steven tehetségének és egyedi meglátásainak a a kombinációja teszi őt a tökéletes rendezővé, hogy folytassuk a Rocky-franchise történetének a mesélését. 

Az örömködést Caple Jr. is folytatta:

Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy egy ilyen ikonikus filmsorozat részesévé válhattam, és ilyen nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt. Mik, Sly és Tessa (Thompson - szerk.) rendkívüli tehetségek és valami különlegeset visznek napjaink kultúrájába. Alig várom, hogy csatlakozhassak a családhoz és folytathassam a franchise elképesztő filmes előzményeit. 

Irwin Winkler producer sem maradhatott ki az össznépi örömmámorból:

Azonnal felismertük Steven tehetségét, ahogy egy nagyra törő történetet mesélt el a The Landben. Biztosak vagyunk benne, hogy a Creed 2-höz olyan történetet fog hozni, amely a világ minden részével rezonál.

Na, nem mintha ez a korábbi részekre ne lett volna igaz. Stallone rendezői székből való visszlépésében viszont nagyobb valószínűséggel közrejátszik az is, hogy Sly is érintett a Hollywoodot megrázó szexuális zaklatás botránysorozatban, amely szerint 1986-ban a testőrével együtt szexuális viszonyt létesített egy akkor 16 éves lánnyal a Túl a csúcson (nomen est omen) forgatásán. A színész akkori felesége, Bridgitte Nielsen szerint a vádak hamisak, viszont érthető, hogy az MGM emiatt elébe megy inkább a dolgoknak és egy 29 éves direktort nevez ki a film élre, amit Sly így kommentált:

Adonis Creed karaktere reflektálás erre a generációra és úgy vélem nagyon fontos, hogy olyan rendezőnk legyen, aki tagja ennek a generációnak, ezért szerencsések vagyunk, hogy velünk van Stephen Caple Jr. Egy elképesztően tehetséges rendező vette át a stafétát és olyannyira azonosulhatóvá teszi a sztorit, amennyire csak lehetséges… Ő és Michael B. Jordan mindenkit ki fognak ütni!

A film forgatása 2018 márciusában veszi kezdetét Philadelphiában és november 21.-én már be is mutatnák. Kíváncsian várjuk, hogy legalább annyira ütős lesz-e, mint elődje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.