Hirdetés

Sylvester Stallone rendezi a Creed 2-t

|

Rocky edzői minősítésben szintet lép.

Hirdetés

Hogy a nosztalgia korszakát éljük az nem is kérdéses, elég megnézni a mai filmkínálatot, vagy hogy milyen film folytatásáért csüngött a neten a fél emberiség. A Creed ennek az ékes példája, hiszen Rocky Balboa történetét folytatta, de ezúttal már a fókuszt Apollo Creed fiára helyezve, noha a húzónév így is ő volt. Ryan Coogler frissessége, új megközelítése jót tett a szériának, most pedig annak atyja veszi magához ismét a bokszkesztyűt.

Hirdetés

A legendás akciósztár karrierjének érdemi elindítója volt Rocky figurája, ennek kapcsán pedig most derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a Creed folytatását Sylvester Stallone fogja dirigálni, hiszen eddig ott lógott a levegőben az első részt jegyző, egyelőre még a Fekete Párduccal foglalatoskodó Ryan Coogler is. Sly a hírt az Instagramm oldalán jelentette be.

Izgatottan várom, hogy jövőre a hihetetlenül tehetséges Michael B. Jordant rendezhessem a Creed 2-ben. Még egy menet!

A Rocky II-t, Rocky III-t, a Rocky IV-et, valamint az eredetileg hattyúdalnak szánt Rocky Balboát mind Stallone rendezte és mivel már az első rész forgatókönyvét is ő írta, természetes, hogy a gyermekét nem akarja veszni hagyni, pláne azután, hogy a Creedben nyújtott alakításáért majdnem bezsebelt egy Oscar-t (amit végül Mark Rylance happolt el előle a Kémek hídjáért). Másrészről a Creed erejét pont az említett frissessége adta, és Stallone esetében félő, hogy talán a kelleténél kicsit jobban maga felé hajlana a keze. A "még egy menet" pedig talán arra utalhat, hogy egyszer és mindenkorra lezárja Rocky történetét? Hiszen mint köztudott Dolph Lundgren is visszatér, Ivan Drago szerepében, aki annak idején az idősebb Creedet is az örök bokszringbe küldte és talán most a történelem is megismétli önmagát, ezzel átadva a stafétát Adonisnak?

Sok egyelőre még a kérdőjel, de az biztos, hogyha nem Coogler kezében, akkor még mindig Stallonééban van a legbiztonságosabb helyen a jól ismert figura. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.