Hirdetés

Stallone gyűrűvel jelzi, hogy közeleg A feláldozhatók 4 forgatása

|

A kultikus akciósztárok negyedik zúzásának forgatási munkálatai ősszel kezdődhetnek el.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a Feláldozhatók franchise 4 év alatt három filmet is kisajtolt magából, a 2014-es harmadik rész óta gyanúsan kevés információ lengi körbe a széria további sorsát. Bár Sylvester Stallone, a franchise megálmodója rendre megjegyzést tett azzal kapcsolatban, mennyire szeretne még egy bőrt lehúzni a kiöregedő akciósztárok kalandjairól, mostanában ő is inkább a Rockyval volt elfoglalva.

Hirdetés

Egy napokban megjelent Instagram-poszt viszont végre arról árulkodik, hogy Stallone és a többiek végre ráfordulhatnak a negyedik részre, Stallone ugyanis bemutatta a legújabb aranygyűrűjét, amit az új epizódban csodálhatunk majd meg. 

Ez a gyűrűvillantás egyben alátámasztja Randy Couture egy korábbi állítását, miszerint ősszel veheti kezdetét A feláldozhatók 4 forgatása. Couture egyébként mindhárom eddigi kalandban együtt zúzott Stallonével és a többiekkel.

Számítani lehetett arra, hogy a többéves hírzárlat után egyre több információmorzsa pottyan a médiumok ölébe, hiszen a hónap elején Stallone egy másik legendával, Arnold Schwarzeneggerrel pózolt együtt az Instagramon. Bár hivatalos közleményt nem adtak ki a találkozás miértjéről és az ott elhangzottakról, nem lennénk meglepve, ha A feláldozhatók 4 is szóba került volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.