Hirdetés

Stallone ismét Rambo bőrébe bújhat

|

A legendás akcióhős csak képtelen elszakadni az általa játszott ikonikus figurától.

Hirdetés

2008-ban, amikor a negyedik - akkor utolsóként aposztrofált Rambo-filmet néztük, elégedettek lehettünk az utolsó képsorokat látva. Kedvenc vietnami veteránunk egy kis rendrakás után végre szembe mert nézni múltjával és kvázi saját magával: elindult hazafelé. Míg bámultuk a képtelenül hosszú stáblista alatti gyalogutat, ahogy néztük, mint zsugorodik össze kicsi ponttá a meggyötört gyilkológép, elmorzsolhattunk pár könnycseppet és azt érezhettük, elengedhetjük. Nincs tovább. Nem kell visszatérnie. Legyen nyugodalma az öreg harcosnak. 

Hirdetés

Stallone is így gondolhatta tíz éve, de tudjátok hogy vannak ezek a nagy akciósztárok legendás szerepeikkel: képtelenek teljesen a hátuk mögött hagyni őket. Ahogy Schwarzenegger nem tudja otthagyni a Terminator-filmeket, ahogy Vin Diesel nem hajlandó elengedni a xXx-filmeket és a Halálos irambant, úgy Sly se nagyon akarja maga mögött tudni a Rocky-t és a Rambót. Eddig ez jó volt nekünk, hiszen mind szerettük a Creed-et (ahogy a Rocky Balboát is, mely után már szintén nem tudtuk elképzelni, hogy szükségünk van újabb Rocky-filmre), ki jobban, ki kevésbé kedvelte a John Rambót, ugyan mi okunk lenne rázni a fejünket? [Szemeimet óvatosan A feláldozhatók felé fordítom, majd gyorsan vissza...]

Akárhogy is vélekedünk erről a témáról, jön egy új Rambo-film. Méghozzá vélhetően már jövőre, hiszen idén szeptemberre van kitűzve a forgatás kezdetének a dátuma, Cannes-ban pedig már árulnák is a forgalmazói jogokat. Arról nincsen információnk, hogy rendezőnek kit szemelt ki Stallone, de az biztos, hogy a forgatókönyvben benne lesz a keze és értelemszerűen a főszerepet is vállalja (miközben egyébként jelenleg is javában forog a Creed 2). 

Ja, és hogy miről fog szólni? Rambóról, amint békésen éldegél, de lelki nyugalmát felbolygatja az, hogy egy barátjának a lányát elrabolják. Rambo üldözőbe veszi a rosszfiúkat, a nyomok a mexikói határon túlra mutatnak, ahol aztán egy ultraerőszakos drogkartellel találja szemben magát. És ami ezután következik? Feltételezhetjük, hogy nem fog békésen tárgyalni a túszátadásról. Szóval ne szépítsük, faékegyszerűségű sztori ez, amiben valószínűleg fröcsögni fog a vér és szakadni fognak a testrészek. Egy részem tűkön ülve várja, hogy lássa mindezt, míg egy másik inkább szkeptikusan mereng maga elé. A film címe úgy néz ki, Rambo: New Blood lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.