Hirdetés

Stallone szerint ma már nem készülne el a Rocky

|

Annak ellenére, hogy a legnagyobb filmklasszikusok között tartjuk számon.

Hirdetés

Nemcsak a sportfilmek szerelmesei köszönhetnek sokat a Rocky című filmnek, hanem a címszereplőt megformáló Sylvester Stallone is hálás lehet neki, akinek a karrierje az 1976-os első rész után kezdett felívelni. A filmet öt további folytatás, illetve kettő spin-off (a Creed III már készül, tehát nemsokára három) követte. A színész azonban meglehetősen csalódottan nyilatkozott a David Rubentsteinnek adott interjújában, amiben többek között azt taglalta, hogy a Rocky ma már nem készülne el.

Hirdetés

Állítását azzal indokolta, hogy a filmgyártás és a filmfogyasztás napjainkra teljesen megváltozott. Ma már természetes, hogy a streaminget használjuk, vagy a telefonunkon nézünk filmeket, így viszont esélye sincs egy olyan filmnek, mint a Rocky és A keresztapa, amik alapvetően a mozivászonra készültek.

Nem Stallone az első szakmabeli a filmiparból, aki aggodalmát fejezte ki a témával kapcsolatban, ugyanis korábban már Quentin Tarantino és Christopher Nolan is hasonló kritikával illette a streamingfogyasztást. Alább megtekinthető a Stallonéval készült interjúrészlet.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.