Hirdetés

Stallone végül saját magát áldozta fel

|

A feláldozhatók-széria feje kilép a franchise-ból.

Hirdetés

Miután három alkalommal is összeboronálta minden idők legkultikusabb akciósztárjait (összeeresztve a régi generációt az újjal), hogy együtt rúgják seggbe az ellent, Stallone már nem fog részt venni az esetleges negyedik részben. És most mindenki képzelje el, ahogy kezünket értetlenül, tanácstalanul tárjuk szét.

Hirdetés

Ez a hír már csak azért is szemöldököt meresztő, mert Sly maga volt az egész széria szíve és lelke, és bár hivatalosan rendezőként csupán az elsőt jegyezte, a folytatások is úgy működtek, mintha ő állt volna a kamera mögött. A kilépésről pontos információink nincsenek, de állítólag a producerrel, Avi Lernerrel balhézott össze és vele voltak nézeteltérései a rendező személyét, illetve vélhetően a sztorit illetően - hogy milyen irányba haladjon a sorozat a mozipénztáraknál csúnyán elhasalt harmadik rész után. Most, hogy Stallone kiszállt, mindannyiunk szemében kérdőjelessé vált a negyedik installáció létjogosultsága, illetve az, hogy egyáltalán elkészül. Nyilván, függetlenül a színésztől, a többiek még visszatérhetnek és így is jutna minden másodpercre egy-egy újabb akcióhős, de talán ezen a ponton ideje elgondolkoznunk azon: kell-e erőltetni egy olyan sorozat következő etapját, amely eleve nem volt olyan jó, mint amilyennek lennie kellett volna? Azért Lerner bizakodó, szerinte a franchise nem halott. Hát oké. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.