Hirdetés

Stan Lee szerint készül a Fekete Párduc film

|

Nem tudni, hogy mennyi mindent osztanak meg a népszerű képregénykészítővel a Marvel Filmstúdió emberei, de a nyilatkozataiból mindig kitűnik, hogy nem minden megy el a füle mellett.

Hirdetés

A képregénykészítő a kanadai Fan Expo-n válaszolt arra a kérdésre, hogy Fekete Özvegy kaphat-e valaha saját filmet: "Van rá esély, hogy megkapja a sájátját, mert végül minden szuperhős a vászonra kerül. Már dolgoznak az Ant-Man, Doctor Strange és Fekete Párduc filmeken, és még jónéhányon, amikről nem szabad beszélnem."

A válasz alapján az önálló Fekete Özvegy film még kétséges, de Párducot, már a valóban készülő Ant-Man és Doctor Strange filmek között emlegette Lee, szóval ezt akár vehetjük fél-hivatalos bejelentésnek is. Örülünk?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.