Hirdetés

Star Trek 2 - Benedict Cumberbatch ikonikus és izgalmas figuráról beszél

|

J.J. Abrams annyira titokban tart mindent, hogy a rajongók még most is be kell érjék az előzmény érdemeivel kapcsolatos vitával, és a találgatásokkal, hogy az elbűvölő Benedict Cumberbatch (Sherlock) kit fog alakítani.

Hirdetés

A találgatásoknak, pletykáknak, és azok eloszlatására tett kísérleteknek se szeri, se száma. A Star Trek 2 stábja egy ideig azzal volt elfoglalva, hogy a Khan-pletykákat eloszlassa, majd később arra a feltételezésre, hogy Gary Mitchell lesz a rosszfiú, Karl Urban (esetleg viccből?) azt mondta, hogy igen, míg Ocri tagadta. Mindkét pletyka gyűrűzik tovább feltartóztathatatlanul. 

Most már lassan nehéz eldönteni, hogy ki unja jobban ezt a hlyzetet: a rajongók, vagy a folyamatosan kérdőre vont csapat. Amikor arról kérdezték, hogy kit fog alakítani, Cumberbatch nevetve elmondta, hogy ez még egy olyan dolog, amiről nem beszélhet, de annyit elárulhat, hogy ikonikus és izgalmas figuráról vna szó. Állítása szerint már nagyon unja, hogy folyton Khanról kérdezik, és már tagadni is unja. 

Meglehet, hogy a gonosz figura körüli vita az előző rész miatt ilyen heves, abban ugyanis Nero szerepelt (Eric Bana), ám hagyott némi kívánnivalót maga után. Ezért idegeskednek most a fanok, hogy vajon lesz-e javulás ezen a téren. 

Mindezek mellett a rajongóknak nem igazán van okuk a nem izgulásra, mivel edig konkrétan szinte semmit nem tudunk a filmről, semmilyen anyag nem szivárgott ki, nem hogy trailer vagy bármilyen ízelítő.

Cumberbatch azt is elmondta továbbá, hogy szerinte nagyon klassz lesz, élvezte a harci jeleneteket, amikből elmondása szerint nem kevés van, és akciófilmhez méltó minőségben készültek el. Arról is beszélt, hogy ő is, mint mindenki, jól ismeri a "brit színész gonoszt alakít Hollywoodban" klisét, de elszigetelte magát ettől és csak simán élvezte a munkát. 

A Star Trek 2 2013 május 17-én kerül a mozikba. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.