Hirdetés

Star Trek 2 - Benedict Cumberbatch ikonikus és izgalmas figuráról beszél

|

J.J. Abrams annyira titokban tart mindent, hogy a rajongók még most is be kell érjék az előzmény érdemeivel kapcsolatos vitával, és a találgatásokkal, hogy az elbűvölő Benedict Cumberbatch (Sherlock) kit fog alakítani.

Hirdetés

Amit biztosan tudunk, az annyi, hogy a visszatérő forgatókönyvírók, Alex Kurtzman és Roberto Ocri közel egy évet töltöttek a forgatókönyv tökéletesítésével, hogy a Star Trek 2 eleget tegyen az elvárásoknak, sőt mitöbb: túl is szárnyalja azokat. A páros Damon Lindeloffal működött közre, ami egyaránt lehet jó és rossz is, attól függően, hogy a Prometheus-vitának ki melyik oldalán áll. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.