Hirdetés

Star Trek 2 forgatási időpont

|

2011 elején fognak hozzá a Star Trek reboot folytatásának, az előkészületek remek ütemben haladnak, hamarosan pedig a nagy munkákhoz is hozzá látnak. Már csak fél év...

Hirdetés

Sajnálatos módon ennél konkrétabb időpontot nem sikerült kiszednünk egy forrásból sem, de ez is több, mint a semmi, nem?

A Hollywood.com egy megbecsült tagja felkereste Bruce Greenwood-ot a Gyógyegér vacsorára című vígjáték premierjén, aki kézséggel beszámolt a januári forgatási időpontról, de ennél többet megkínozva sem tud mondani. A színész abban sem biztos, hogy szerepet kap a folytatásban, az IMDB adatbázisa szerint pedig még benn sincs a stábban.Ugyanezen forrásból tudjuk, hogy Karl Urban és John Cho is részese a gárdának, hiszen már az elsőből is kivették szeletüket a tortából.

Mindenesetre a Star Trek 2 megjelenési dátuma már ismert, idegen vizeken 2012. Július 29-én lát napvilágot a feltehetően nagy sikernek örvendő reboot második fejezete.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.