Hirdetés

Star Trek 2 – Mégsem Khan az ellenség

|

Kíváncsisággal vegyes várakozás övezi azt a kérdést, hogy ki is lesz az Enterprise legénységének legújabb ellensége az eljövendő folytatásban. Sokak szerint nem más, mint Khan lesz az, ám a legfrisebb hírek mást mondanak.

Hirdetés

A hírfolyam akkor kezdődött, amikor a készítők Benicio Del Toróval folytattak tárgyalásokat egy titokzatos szerepről. Sokak szerint ez a szerep lett volna a híres Khan, de ezt a feltételezést J.J. Abrams hamar cáfolta. Következő hírek arról érkeztek, hogy Benedict Cumberbatch kapta a szerepet, és felröppentek a különféle jelentések, melyek megerősítették, hogy ő bizony Khant fogja alakítani.

Azonban, Simon Pegg, aki Scotty-t alakítja, nemrég a következőt tette közzé: „Nem Khan lesz, az csak egy mítosz. Mindenki azt állítja, hogy ő lesz, de az igazság az, hogy nem. Úgy vélem, a híresztelők csupán egy jó fogást akartak ezzel.”

A számtalan spekulációval ellentétben a legutolsó hír, amit Abrams-től kaptunk, egyértelmű tagadás volt. Vagy nagyon együttműködik a stáb, hogy semmilyen megerősítés ne érkezzen felőlük, vagy pedig szembe kell néznünk a rideg valósággal: nem láthatjuk Khant az új Star Trek filmben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.