Hirdetés

Star Trek 2 trailer a Hobbit előtt!

|

Mégsem kell olyan sokáig várni az első komolyabb anyagig a filmet illetően, elég lesz beülni december 14-én egy vetítésre, ami nem IMAX, és a Hobbit cím alatt fut!

Hirdetés

Szó van még egy legszorosabb értelemben vett exklúzív anyagról is, amit nem fognak az internetre feldobni, így minden Trekkie számára különlegességről van szó, ez az előzetes 9 percre fog rúgni! Természetesen a másik, azért szintén nem teaser-szintű trailer nem sokkal később a világhálóra is felkerül, így, aki nem akar emiatt hobbitozni, annak sem kell bánkódnia! 

Egyébként a 9 perces rövidfilm a teljes moziba betekintést nyújt, kapunk majd innen-és-onnan is (J.J. Abrams Spoiler alert!)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.