Hirdetés

Star Trek 3 - Roberto Orci váltja Abramst

|

A Star Trek harmadik etapjának rendezői széke most már hivatalosan is megtalálta annak gazdáját.

Hirdetés

Orci az eddig esélyesnek tűnő Joe Cornish-t ütötte ki a helyéről. Jó lesz ez így? Vagy halálra van ítélve a franchise? Nem tartozok azok közé, akik élve eltemetnék Abrams-t az eddigi munkásságáért (kétlem, hogy az ő Trek-filmjei voltak a sorozat legborzalmasabb darabjai), ahogy Orci-nál is akadnak rosszabb írók. Nem kétlem, hogy a stúdió meg fogja kötni a kezét és nem engednek neki akkora teret a kísérletezgetésre, de azért ki tudja, hátha megkapjuk azt a filmet, ami a rajongóknak is abszolút kedvező.

Orci a harmadik rész forgatókönyvét John D. Payne-nel és Patrick McKay-el írja közösen, a filmet pedig leghamarabb 2016-ban láthatjuk majd a mozikban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.