Hirdetés

Újabb Star Trek sorozat készül Patrick Stewarttal?

|

Alex Kurtzman nemcsak a Discovery showrunnerjeként ténykedik, de több másik sorozatot is fejleszt a CBS-nek az univerzumon belül.

Hirdetés

Miután a Discovery két korábbi shorunnerjét kirúgták vállalhatatlan stílusuk miatt, Kurtzman kapta meg a kapitányi széket. Azonban most kiderült, feladatai jóval messzebb mutatnak a CBS-szel kötött ötéves szerződés keretében.

Hirdetés

Egy nemrég kiadott sajtóközlemény szerint Alex Kurtzmannak tovább kell bővítenie a franchise-t televízióra is. Az Entertainment Weekly információja szerint három különböző koncepció is fejlesztés alatt áll.  

Ezek közül az egyik legfigyelemfelkeltőbb lehetőség, hogy Patrick Stewart visszatérne Jean-Luc Picard szerepében. A The Hollywood Reporter információi szerint Kurtzman és Akiva Goldsman (a Discovery egy szintén nemrég távozott producere) köthető a Stewart nevével fémjelzett projekthez. A stúdió egyelőre azért nem erősítette meg a híresztelést, mivel még zajlanak a tárgyalások a színésszel és még közel sem biztos a megvalósulása, annak ellenére, hogy Stewart nemrégiben hergelte a rajongókat esetleges visszatérésével.

Ami a többi ötletet illeti, a Variety jelentése szerint az egyik egy Csillagflotta Akadémián játszódó történet lenne Stephanie Savage-től és Josh Schwartztól, valamint egy a Khan bosszúján alapuló limited sorozat. A három élőszereplős széria mellett tervbe van véve egy animációs sorozat is. 

A CBS úgy tűnik felbuzdult a Discovery sikere láttán, ami szakított a franchise korábbi hangulatával. Reméljük nem akar túl sokat markolni, az univerzum mindenesetre bőven tered ad a történetekre, csak győzzék megtölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.