Hirdetés

Star Trek: Discovery - Jason Isaacset végre láthatjuk egyenruhában

|

Az előzetesben még nem bukkant fel a USS Discovery kapitánya, de most, hogy már tudjuk a premier dátumát, nem rejtegette tovább a CBS.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly hozhatta nyilvánosságra Gabriel Lorca parancsnok, a sorozatnak nevet adó hajó kapitányának első hivatalos fotóját, ahogy a parancsnoki székben feszít a Csillagflotta új - kronológiailag régi - egyenruhájában. Jason Isaacs a sorozat egyik húzóneve, azonban a Star Trek: Discovery a korábbi hagyományokkal szakítva nem a kapitányára fog fókuszálni, hanem a Sonequa Martin-Green által megformált első tisztre.

Hirdetés

Az egy hónappal ezelőtt kiadott előzetesben még nem láthattuk sem a USS Discoveryt, sem annak kapitányát, amelynek egyszerűen az lehetett az oka, hogy a történetben később kapnak szerepet és egész egyszerűen nem volt még leforgatott anyag velük, hiszen maga Isaacs is nemsokkal azelőtt kezdte csak meg a munkát. 

Még egy képet kaptunk a USS Shenzhou transzporteréről, ami igencsak fapadosnak tűnik, hiszen "akkoriban" bejáratós volt még csak a technológia. (A sorozat a Star Trek TOS eseményei előtt 10 évvel játszódik.) A platformon Philippa Georgiou kapitány (Michelle Yeoh) és első tisztje, Michael Burnham (Sonequa Martin-Green).

A sokat halogatott premier is végre dátumot kapott, az Egyesült Államokban szeptember 24-én kerül az első rész levetítésre a CBS csatornán, majd rögtön utána elérhetővé válik a második rész a CBS All Access nevű stream szolgáltatáson keresztül. A nyitórészek után hetente kerülnek fel a 15 részes évad epizódjai, két blokkban. Az első nyolc rész szeptember 24. és november 5. között fut majd, a folytatás pedig 2018. januárjában érkezik. A világ többi részén a Netflix kapta meg a jogot a közvetítésre, illetve hagyományos tévécsatornákon keresztül is látható lesz majd valószínűleg, de ezen régióspecifikus opciókról egyelőre nincsenek hírek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.