Hirdetés

Star Trek dokumentumfilm közeleg

|

A legelső Star Trek sorozat főszereplőjét, James T. Kirk kapitányt alakító William Shatner egy közösen szervezett dokumentumfilmet szeretne forgatni magáról, és a többi kapitányról...

Hirdetés

A szóban forgó alkotás nem moziba, sokkal inkább tévébe szánt verzió lesz, amelynek mint mondottam, The Captains lesz a címe, és William Shatner egyszerre rendez, és szerepel is benne.

A Star Trek sorozattal befutott színész pályájának kezdetét szeretné bemutatni a filmben, és önmaga mellett helyet szeretne adni a Star Trek széria többi kapitányának is, így alkotva egy szép egész bemutatót a tv-nézők számára.

Információnk szerint Shattner a jövő hónap végén kezdi majd forgatni a dokumentumfilmet, és ha minden rendesen halad tovább, akkor karácsony előtt be is mutatnák. A produkció a Movie Central nevű tv csatornán lesz látható az előzetes jelek szerint.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.