Hirdetés

BRÉKING: Patrick Stewart újra a Csillagflotta szolgálatában

|

A CBS egyik készülő új Star Trek sorozatában Picard kapitány is visszatér!

Hirdetés

Ahogy azt korábban is írtuk, több Star Trek sorozat fejlesztésén dolgozik producerként Alex Kurtzman. A jelenleg is zajló Star Trek Las Vegas Conon a Discovery showrunnerje óriási meglepetéssel szolgált a közönségnek, amikor bejelentette, hogy az új sorozatról hagyja inkább beszélni jó barátját, hiszen ő sokkal illetékesebb nála. Ezzel teátrálisan félre állt és a színpadon felbukkant Sir Patrick Stewart, aki rövid felvezetés után közölte a jó hírt: "Jean Luc Picard visszatért!"

Hirdetés

A 78 éves színész elmondta, hogy mindig is nagyon fontos volt életében ez a szerep és az elmúlt időben sok időt töltött Az új nemzedék újranézésével. Ez idő alatt egyre világosabbá vált számára, hogy a show pozitív hatása még mindig él és növekszik, még mindig rengeteg ember jön oda hozzá, hogy a Star Trek: TNG megváltoztatta az életüket és nem lennének ott, ahol nélküle. Így aztán bár eredetileg el akarta utasítani a felkérést, végül úgy döntött, hogy majd' 20 év után visszatér. Sir Patrick azonban figyelmeztette a közönséget arra, hogy nem biztos, hogy Picard ugyanaz az ember lesz, mint akit utoljára láttunk 2002-ben a Star Trek 10. - Nemezisben:

Lehet, hogy már nem lesz kapitány. Húsz év eltelt azóta, majdnem ugyanannyi, mint ami a Nemezis és napjaink között.

Elmondta azt is, hogy a show egyelőre nem kapott címet és még forgatókönyve sincs, egyelőre előkészítési fázisban tart. A színész láthatóan meg volt hatódva a közönség szeretetétől és biztosított mindenkit, hogy minden résztvevő fél elkötelezett abban, hogy fenntartsák a színvonalat és Az új nemzedék hagyatékát továbbvigyék.

Mindeközben a fentiek az összes közösségi felületen is megosztásra került nyilatkozat formájában:

Mi erre csak annyit tudunk mondani nagy örömmel, miközben forró Earl Grey teát szürcsölgetünk, hogy:

Make it so!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.