Hirdetés

Nem lesz R-es besorolású a Tarantino féle Star Trek

|

Simon Pegg szerint Tarantino Star Trek filmje nem feltétlenül célozza meg az R-es korhatár besorolást.

Hirdetés

Múlt decemberben kaptunk róla hírt, hogy Quentin Tartantino felvázolt egy Star Trek filmet a producerként szolgáló J.J. Abrams számára. A kultrendező ötlete nem csak Abramsnek, hanem a Paramountnak is bejött, akik belekezdtek a projekt fejlesztésébe, ami az első hírek szerint R-es besorolású lehet.

Hirdetés

Nos, a valóságban ez azonban úgy tűnik egyáltalán nincs így. Simon Pegg legalábbis ezt állítja, aki nem csak szerepelt az utóbbi három Star Trek filmben, hanem a Minden túl írásában még segített is. A színészt egy díjátadón faggaták a következő Star Trek filmről, amikor elárulta, hogy szerinte Tarantino forgatókönyve nem esik az R-es kategóriába.

"Nem gondolnám, hogy R-es besorolású Star Trek szkriptet írt volna. Szerintem csupán annyi történt, hogy felkereste JJ-t egy olyan ötlettel, ami már régóta a fejében volt. Emlékszem, hogy beszélt már erről nekünk korábban. Talán Edgarral [Wright] voltam mikor felhozta a témát. Most elmondta JJ-nek is és JJ fontolgatja, hogy felhasználják az ötletet. Kaptunk egy e-mailt, amiben az állt, hogy "Találjátok ki, hogy ki járt az irodában a minap!". Szóval nem tudok sokat ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy számításba veszik. Majd meglátjuk."

Tekintve, hogy Tarantino eddigi összes filmje R-es besorolással érkezett érthető, hogy sokan rögtön arra következtettek, hogy a Star Trekkes ötlete is biztosan brutális és szókimondó lesz. Noha érdekes lenne egy ilyen filmet látni, valójában túlságosan eltér a Star Trek stílusától ahhoz, hogy reális esély legyen a megvalósulására. Egyedül annyi biztos, hogy talán nem kell túl sokat várnunk arra, hogy meglássuk mi lesz ennek a vége, ugyanis Karl Urban szerint talán már jövőre kezdődhet a következő rész forgatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.