Hirdetés

Star Wars 8 - Kylo Ren továbbra is Darth Vader megszállottja lesz

|

Szép lassan csepegtetik a híreket a 8. Star Wars moziról, ezúttal Kylo Renről érkezett egy kevéske infó.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Star Wars: Az ébredő erő sok hasonlóságot mutatott az eredeti trilógiával, kifejezetten Star Wars: Az új reménnyel. Az Adam Driver által alakított Kylo Ren az új trilógia Darth Vadere lett, aki teljesen megszállottja az elhunyt Sith lovagnak. És ha igazak a hírek, ez a rögeszméje a folytatásban sem hagy majd alább. Egy megbízható rajongói oldal, a Making Star Wars állítása szerint ugyanis Kylo Ren az ő köpenyét fogja hordani a folytatásban:

Hirdetés

Az információink szerint Kylo Ren Darth Vader köpenyét viseli a Star Wars 8-ban. Ez ugyanaz a köpeny, amit A birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben hordott Vader. Azonban az nem világos, hogy ez egy az egyben ugyanaz a köpeny-e, vagy csak Kylo maga csinált egy másolatot.

Még nagyon keveset tudunk a Rian Johnson által készített 8. részről, hiszen még a címét sem fedték fel a készítők. De ez nem is baj, ugyanis még több, mint egy év van hátra a premierig, ami  2017. december 15-én esedékes. Ám nem kell odáig várnunk egy messzi-messzi galaxis béli kalandig, hiszen idén még érkezik a Zsivány Egyes decemberben, ami egy igazi háborús kalandot ígér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.