Hirdetés

Star Wars IX - ekkor kaphatjuk meg a címet és az első trailert

|

A rajongók türelmetlenül várják, hogy Az utolsó Jedik után hogyan folytatódik majd a franchise, az idei Star Wars Celebration pedig tökéletes alkalom arra, hogy belenézhessünk az új részbe.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik megosztó lett, akkor még finoman fogalmaztunk, ugyanis Rian Johnson filmje továbbra is heves érzelmeket vált ki az emberekből (filmes csoportunkban, a Puligánokban sem tudunk olyan témát felhozni, amelynél pár komment alatt ne jutnánk el a Star Warsig). A Star Wars 9 kapcsán tehát fel van adva a lecke J.J. Abramsnek, aki az új trilógia nyitánya után megkapta a lehetőséget a záróakkord megkomponálására is. 

Hirdetés

Jelenleg kevés információval rendelkezünk a Star Wars 9-ről, mindössze Abrams személye, a visszatérő főszereplők (Daisy Ridley, Oscar Isaac, Adam Driver, John Boyega és a többiek), Carrie Fisher könnyes búcsúja és John Williams dallamai tekinthetőek biztosnak, azonban ez hamarosan végre megváltozhat. Kiderült, hogy az idei Star Wars Celebrationön saját panelt fog kapni a Star Wars IX, ahol Abrams és Kathleen Kennedy is fel fog bukkanni. Mivel Az utolsó Jedik trailerét is egy ilyen eseményen láthattuk először, ezért feltételezzük, hogy itt fogjuk megkapni a folytatás hivatalos címét és az első előzetesét is. 

A panelt április 12-én tartják meg a Star Wars Celebration keretében, míg a Star Wars IX hazai premierjére december 19-én számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.