Hirdetés

D23 Expo - werkfilm és poszterek Az utolsó jedikhez

|

A Star Wars franchise következő felvonása is képviseltette magát a rendezvényen, az új anyagokat már nézhetitek is.

Hirdetés

Tegnap zajlott a második napja a Disney saját rendezvényének, ahol a legnagyobb durranást természetesen az élőszereplős filmek panel jelentette. Míg a Han Solo spin-off moziból semmit sem mutatott a Lucasfilm, a közelgő VIII. epizódból annál inkább - ahogy azt sokan remélték, sajnos második előzetes nem debütált, de kiadtak helyette egy tartalmas színfalak mögötti összeállítást és hat gyönyörű karakterposztert. 

Hirdetés

A videó fő témája Rian Johnson elképzelése a történetről és az igalmas új irányok, amiket belevitt a produkcióba. Daisy Ridley a cselekményt úgy írta le, hogy "váratlan, de helyes", John Boyega pedig azt emelte ki, hogy a folytatás teljesen az ellentéte annak, mint amit a közönség Az ébredő Erő után várt volna. Az újonnan érkezett Kelly Marie Tran a karakterek komplexségét méltatta, ami olyan különlegessé teszi szerinte ezt a filmet. Azt mondják, hogy Johnson munkája frissítő és újnak hat, amit a rajongók nagyon remélnek is, miután sokan panaszkodtak a túl nagy Az új remény inspirációra az előző felvonás esetében.

A csodaszép vörös köntösbe öltöztetett karakterplakátokon Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia), Oscar Isaac (Poe Dameron) és Adam Driver (Kylo Ren) kapnak szerepet. 

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 14-én debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.