Hirdetés

Jön a Star Wars: Az ébredő Erő gyűjtői 3D Blu-ray kiadása

|

Új, még soha nem látott törölt jelenetek is lesznek a Star Wars: Az ébredő Erő gyűjtői Blu-ray lemezein.

Hirdetés

Megvettétek már a Star Wars: Az ébredő Erőt DVD-n vagy Blu-rayen, esetleg valamilyen különleges formátumban rendeltétek meg? Akkor van egy rossz hírünk, vagyis jó, végül is nézőpont kérdése, hisz érkezik egy gyűjtői kiadás (Collectors Edition) novemberben, hogy legyen majd mit a fa alá tenni Karácsonykor.

Hirdetés

Természetesen nem csak egy hétköznapi díszdobozos különlegességről van szó, hanem egy csomagról, ami tartalmazza a film 3D-s változatát és eddig még nem látott törölt jeleneteket is, illetve maga J.J. Abrams kommentárját a filmhez. Még mindig nem győzött meg titeket a Disney? Sebaj, mert ez még nem minden!

Az extrák között helyet kapott még egy jó hosszú videó arról, hogyan készültek a hangeffektek és szinkronizálták össze mindet (Sounds of the Resistance). Lesz egy kosztümös szegmens (Dressing the Galaxy) is és egy vadonatúj interjú a két fiatal főszereplővel John Boyegával és Daisy Ridley-vel (The Scavenger and the Stormtrooper), plusz egy összefoglaló a fontosabb fegyverekről és készítésükről (Inside the Armory).

Eddig 4,5 millió darabot adtak el a különböző kiadásokból az áprilisi megjelenés óta, ezek között voltak a különleges sok lemezes változatok is, amit rengeteg rajongó vett meg magának (vagy kapott ajándékba). A kérdés az, hogy mekkora lesz az érdeklődés az új gyűjtői verzió iránt, amikor sokaknál már ott pihen a polcon egy gyakorlatilag full extrás változat ami a több, mint egy órás dokumentumfilmet is magába foglalja. A célcsoport egészen biztosan a 3D tévével rendelkező vásárlók, de számuk egyelőre elenyésző Amerikában, Európában meg főleg. 

Jelenlegi információink szerint a következő országokban lesz elérhető a gyűjtői kiadás az alábbi időpontokban (a magyar megjelenésről egyelőre nincs hír): 

- Hollandia és Svédország: október 31.
- Olaszország és Spanyolország: november 2.
- Ausztrália: november 9.
- Amerika és Kanada: november 15.
- Brazília: november 16.
- Németország: november 24.

Amint többet megtudunk a Star Wars: Az ébredő Erő különleges, 3D-s gyűjtői kiadásáról, azonnal jelezzük felétek! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.