Hirdetés

Majdnem befejeződött a Star Wars VIII forgatása

|

A következő Star Wars film forgatása a végéhez közeleg, ennek örömére pedig a rendező hecceli a rajongókat.

Hirdetés

Jelenleg a Star Wars rajongó bázist jobban érdekli, hogy mi történik a Zsivány Egyes körül, minthogy a másfél év múlva mozikba kerülő, egyelőre cím nélkül VIII. résszel különösebben foglalkozzon. Ugyanakkor a rendező, Rian Johnson jelezte, hogy a februárban megkezdett forgatás hamarosan a végéhez ér.

Hirdetés

Johnson a Tumblr oldalán osztott meg egy képet Luke Skywalker köpenyéről, amelyet Az ébredő Erő végén láthattunk rajta. És a kép ugyan csalóka, de valószínűleg a londoni Pinewood Stúdióban készült, ahol a VII. rész zárójelenetében látható Skelling Sziget egy részét reprodukálták. Ez nagy valószínűséggel nem véletlen, hiszen mind Luke Skywalkernek, mind pedig az egykori jedi templomoknak állítólag kiemelt szerep jut a későbbiekben.

http://rcjohnso.tumblr.com/post/145623121700/in-the-home-stretch

Nyilván ez nem különösebben izgalmas, de a Zsivány Egyes most nagyobb prioritást élvez - már csak a bemutatója közelgő dátuma miatt is - különösen akkor, ha a forgatás körüli bonyodalmakból a legkisebb hír is igaz. Ennek ellenére biztosan számíthatunk valamilyen infomorzsára majd belőle a jövő hónapban esedékes Star Wars Celebration keretein belül Londonban, ahova egyelőre a stábból csak Mark Hamill  jelenléte a biztos. 

A Lucasfilmnek és a Disneynek nem lesz könnyű dolga, hogy a lényeges történeti csavarokat ennyi ideig titokban tartsa, hiszen már most elkezdődtek a spekulációk Laura Dern (Jurassic Park, Kék Bársony) titokzatos szerepéről, egy nagyszabású akciójelenetről a Ren Lovagokkal a középpontban, továbbá egyelőre semmit sem tudni Benicio Del Toro és az újonc Kelly Marie Tran szerepéről sem, nem is beszélve a narratíváról (leszámítva Rey kiképzését), de ez jól is van így. Egyelőre.  


Addig is a rajongóknak marad a teorizálás, és tegyük hozzá, hogy Az ébredő Erő végkifejlete igencsak baljós és izgalmas jövőt ígér a Rey-Finn-Kylo Ren triász számára. Hogy ennek meg tud-e felelni Johnson az egyelőre még rejtély, hiszen soha sem dolgozott ekkora, vagy hasonlóan nagy költségvetéssel korábban, ugyanakkor rendkívül minőségi filmográfiát tudhat magáénak a Looperrel, a Brothers Bloom - Szélhámos fivérekkel, vagy a Breaking Bad néhány kultikus epizódjával. Ezek mindegyikében igen erős a drámai vonal, a Poe Dameront megformáló Oscar Isaac szerint pedig a fő játékosok mérhetetlen kihívásokkal lesznek kénytelenek szembe nézni. Reméljük, hogy ezek az ígéretek valóra válnak, de hogy megtudjuk, azt leghamarabb 2017 december 15.-én tudhatjuk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.