Hirdetés

Már vágjuk a centit a Star Wars in Concert szupershowig

|

Októberben legendás dallamok csendülnek majd fel az Arénában, amelyen ott a helyük a legnagyobb Star Wars rajongóknak.

Hirdetés

Már korábban is beszámoltunk erről a különleges eseményről, de Star Wars rajongóként egyszerűen nem bírjuk ki, hogy ne emlékeztessünk titeket arra, hogy hamarosan Budapestre látogat a Star Wars: Egy új remény koncert. 

Hirdetés

A nagyszabású show különlegessége, hogy a Csillagok háborúja: Egy új remény felújított változata elevenedik meg a három emelet magas kivetítőn, a kultikus művet különleges technikai megoldások teszik még látványosabbá, eközben pedig élőben hallhatjuk a legendás dallamokat felcsendülni, amiket a Prágai Filharmonikus Zenekarának előadásában élvezhetünk az Oscar-díjas John Williams művei alapján, a világhírű Christophe Eliot karmester vezényletével. 

Akik tehát október 16-én megnézik és meghallgatják a Star Wars in Concertet, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshowt az Arénában, azoknak felejthetetlen élményben lesz részük. Igyekszünk majd beszámolni róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.