Hirdetés

Befejeződött a Star Wars IX. forgatása, itt az első kép

|

J.J. Abrams rendező maga jelentette be a hírt.

Hirdetés

A Star Wars IX. epizódjának rendezésért felelős J.J. Abrams osztotta meg a hírt Twitter oldalán, miszerint befejeződött a 2015-ben a Star Wars: Az ébredő Erővel elindított, majd az igencsak megosztóra sikeredett Az utolsó jedikkel folytatott új trilógia és egyúttal a Skywalker saga lezárásának forgatása.

Hirdetés

Az ébredő Erő után a rendezői székbe visszatérő Abrams egy színfalak mögötti fényképet is megosztott a hír mellé, amin a három főszereplő, nevezetesen Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) és Oscar Isaac (Poe Dameron) egymás karjaiba borulnak. A tweethez a következő gondolatokat fűzte: "Hihetetlennek érződik, de ma véget ért a IX. epizód forgatása. Nincs megfelelő módja annak, hogy megköszönjem ezt a varázslatos alkotó- és színészgárdát. Mindörökké az adósotok leszek."

A Finn karakterét megformáló Boyega szintén megosztotta az ominózus képet pár sor kíséretében: "Befejeződött a Star Wars IX. forgatása, és ezzel az életem egyik fejezete is lezárult, amiért nem is lehetnék hálásabb. Micsoda fejlődés! Öröm volt ezekben a filmekben szerepelni ilyen csodálatos emberek körében. Köszönöm, JJ, hogy valóra váltottad az álmaimat."

Ahogy az lenni szokott, a film első kedvcsinálójára minden bizonnyal egészen az áprilisban megrendezésre kerülő Star Wars Celebration eseményig még várnunk kell, de talán a hivatalos címet felfedik a következő hetekben. A készülőben lévő IX. epizódról egyelőre vajmi keveset tudunk, de a forgatás befejeztével egyre közelebb vagyunk hozzá, hogy ez megváltozzon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.