Hirdetés

Megérkezett John Williams legújabb Star Wars-zenéje

|

A legendás zeneszerző a Star Wars élményparkok számára komponált új témát.

Hirdetés

Jövőre, valószínűleg felvezetve a Star Wars Episode IX. érkezését több Star Wars-élménypark is megnyitja majd kapuit Amerikában. Ezekben a parkokban mindenféle látványosság lesz, például a Millennium Falcon élethű mása vagy éppen a Star Wars-ból jól ismert csillagromboló. A Galaxy's Edge néven épülő élményparkhoz pedig ki más szerezhetné a zenét, mint a széria legendás zeneszerzője, John Williams. Erről jött ki nemrég az első ízelítő, amelyet William Ross vezénylésével a London Symphony Orchestra játszott fel, és amit alább ti is meghallgathattok.

Hirdetés

A Star Wars: Galaxy's Edge két helyen lesz majd látogatható: először Disneylandben nyílik meg 2019 nyarán, a következő pedig a Disney's Hollywood Studios-ban, a floridai Walt Disney World-ben 2019 őszén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.