Hirdetés

Star Wars - Kaphatunk egy Obi-Wan filmet

|

A LucasFilm a háttérbe akarja szorítani a Jedi és Sith karaktereket a spin-offok során, de most mégis arról kaptunk hírt, hogy az Obi-Wan Kenobiról szóló film sincs elvetve.

Hirdetés

"Már néhány embertől hallottam, hogy dolgoznak az Obi-Wan Kenobi filmen. A spin-offokat úgy tervezték, hogy távol maradjanak a Jedi és Sith karakterektől, de most azt hallom, hogy Obi-Wan népszerűsége miatt, (a rajongók őt szavazták meg a hivatalos oldalon stb.) egy művész csapat és egy író együtt dolgoznak az Obi-Wan film koncepcióin."

Az említett szavazás ezen az oldalon zajlott, ahol valóban Obi-Wan Kenobi vált a legnépszerűbbé, olyan más karaktereket maga mögé utasítva mint Darth Vader, Han Solo és Chewbacca. Persze ha a híresztelés igaznak is bizonyul, akkor sem tudni, hogy mennyire előrehaladottak a munkálatok és vajon valaha is zöld utat kap-e a projekt. Ezen kívül egyebként, még augusztusban röppent fel egy pletyka miszerint a Star Wars előzmény trilógiában Obi-Want alakító Ewan McGregor szellemként vissza fog térni a Star Wars VII-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.