Hirdetés

Nagyszabású Star Wars-kiállítás nyílik Budapesten

|

Ha mindig is életnagyságban szerettétek volna megcsodálni a messzi-messzi galaxis járműveit, valamint annak legendás karaktereit, akkor mindenképp ott a helyetek!

Hirdetés

A Star Wars-rajongók nem fognak unatkozni az elkövetkezendő hónapok során, hiszen a decemberben érkező kilencedik epizód előtt, novemberben bemutatkozik az első élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian képében, míg jövő héttől az erre fogékonyak egy igazán autentikus kiállítás keretében merülhetnek el a messzi-messzi galaxis titkaiban. 

Hirdetés

Szeptember 15-től veszi kezdetét ugyanis a The Fans Strike Back névre keresztelt Csillagok háborúja-kiállítás, ahol Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, Darth Vader és még sok másik ikonikus karakter életnagyságú alakja mellett,  egy négy méter magas Rancor, valamint Palpatine császár trónterme és Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata is megtekinthető lesz. Emellett pedig még egy mitikus fegyverekből álló kollekció, valamint egy green box és virtual reality terem várja majd a látogatókat a Bálnában. A több mint 600 eredeti, többek közt rengeteg hivatalos és gyűjtői darabot felvonultató kollekciót Daniel Prada és a LetsGo Company közös erővel állította össze, melyek egy nem kevesebb, mint 1500 négyzetméteres, különleges audiovizuális effektekkel felszerelt területen kaptak helyet. 

A kiállítás egészen december 31-ig várja majd az érdeklődőket, jegyet vásárolni pedig az esemény Facebook oldalán keresztül tudtok. Hamarosan pedig egy élménybeszámoló keretében mi is elmondjuk a véleményüket a kiállításról, így ha egyelőre még bizonytalanok vagytok abban, hogy kilátogassatok-e rá, remélhetőleg segítünk majd nektek a döntésben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.