Hirdetés

A The Mandalorian az Első Rend megalakulását is érintheti

|

Szorosabban kapcsolódhat az új trilógiához a tévésorozat.

Hirdetés

Régóta tudni lehet, hogy az első élőszereplős Star Wars-sorozat cselekménye évekkel a Birodalom bukása után veszi fel a fonalat a VI. rész, A Jedi visszatér és a VII. rész, Az ébredő Erő közötti időszakban - tehát még bőven az új hatalmi centrumot képviselő Első Rend megalakulása előtt. A showrunner Jon Favreau és a vezető producer Dave Filoni egy az Entertainment Weeklynek adott interjújukban belengették, hogy a két film között eltelt több évtized jó táptalaj lehet érinteni egy vadonatúj politikai erő felemelkedését. 

Hirdetés

"Attól ez még nem lesz egyértelműen a jó fiúk univerzuma, hogy felrobbantottak két Halálcsillagot is. Természetesen a Lázadók győztek, és megpróbálják létrehozni a Köztársaságot, de arra nincsen lehetőség, hogy mindenki egyszerre a részévé váljon."

A Jedi visszatér történései után létrejött politikai helyzetről mesélő Dave Filonit a sorozat megalkotásáért felelős Jon Favreau egészítette ki a következőkkel:

"És vajon mi történt abban a harminc évben, amíg a Birodalom legyőzésétől eljutottunk az Első Rendig? A VII. epizódban egy működő hatalomként találkozunk az Első Renddel, hiszen már régóta aktívak. Tehát nem feltétlenül sikerült olyan jól kezelni a dolgokat, mint ahogy kellett volna, és a galaxis ismét nyakig van a problémákban."

Úgy néz ki, hogy a messzi-messzi galaxis távoli peremvidékén játszódó történet nem fogja mellőzni a nagyobb világra vonatkozó kikacsintásokat, amit az is megerősít, hogy az EW cikke szerint a Skywalker-saga mellett az animációs sorozatokból és még a bővített univerzumból is vesz majd át elemeket az első képsorok alapján felettébb érdekesnek tűnő széria. A The Mandalorian első évada két hónappal később, a szolgáltatás indulásával egy időben veszi kezdetét a Disney+ kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.