Hirdetés

Film készülhet az egyik legnépszerűbb Star Wars-játékból

|

Ennek bizonyára rengetegen tudnának örülni.

Hirdetés

A Buzzfeed News értesülései szerint Star Wars-film készülhet a BioWare méltán hatalmas népszerűségnek örvendő Knights of the Old Republic videojáték-sorozatából, ami a jelenlegi tervek szerint egy trilógia lehetséges első felvonása lenne. Habár hivatalos megerősítés hiányában ezt egyelőre nem kezelhetjük tényként, állítólag több projekthez közeli forrástól származik az információ.

Hirdetés

Ráadásul ezzel még nincs is vége a történetnek: az eredeti hírből kiderült, miszerint az Alita: A harc angyala és a Viharsziget című filmek írója, Laeta Kalogridis dolgozik a KotOR adaptációjának forgatókönyvén. A Buzzfeed arról értesült, hogy Kalogridist 2018 tavaszán bízták meg az írással, aki mostanra már az utolsó simításokat végzi egy potenciális trilógia első forgatókönyv-vázlatán. Mindezen felül azt is megtudhattuk, hogy a játékokból ismert Bastila Shan, Darth Malak és Darth Revan mind a történet részei.

A fenti hírek egyébként azért sem tűnnek elképzelhetetlennek, mert a Lucasfilm elnökeként ismeretes Kathaleen Kennedy még az áprilisi Star Wars Celebration során árulta el, hogy valóban zajlanak egy bizonyos KotOR-hoz köthető projekt előkészületei. Az már más kérdés, hogy a stúdió tervein meglehetősen nehéz kiigazodni, elvégre mind Rian Johnson, mind a Trónok harca alkotói maguk írják korábban bejelentett saját filmjeiket, vagyis a Knights of the Old Republic ezektől teljesen független lehet.

Bárhogy is legyen, a decemberben bemutatkozó Skywalker korát követő első Star Wars-film 2022-ben jelen állás szerint David Benioff és D.B. Weiss munkája lesz, a KotOR-ral kapcsolatos tervekről pedig remélhetőleg legkésőbb a nyár folyamán többet megtudunk a D23 Expo keretein belül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.