Hirdetés

Star Wars meglepetés bomba a hétvégére!

|

Joe Johnstonnak tetszik J.J Abrams, Frank Oz vissza akarja hozni Yoda-t, megjelenik a Star Wars Pinball, és még sok egyéb hír.

Hirdetés

Úgy tűnt, hogy Joe Johnstonnak sok ötlete és bátorsága van ahhoz, hogy megrendezze a Star Wars 7. részét. Ő dolgozott az eredeti trilógia vizuális effekt szakaszán, és láthattunk már nem egy sikeres erőfeszítést a tarsolyában: ezalatt értem a The Rocketeert, és az "Amerika Kapitány: Az első bosszuállót. Kétség sem fér ahhoz, hogy a rajongók csalódottak lesznek a hír hallatán, hogy Johnston helyett J.J Abrams kapja meg a munkát. Mindenesetre Johnston azt mondta, hogy neki tetszik a döntés. Így nyilatkozott:

"J.J Abrams tökéletes választás ahhoz, hogy a harmadik trilógia levegye az előzőeket a lábukról. Ezek a filmek nagy logisztikai rémálmot okoznak minden rendezőnek, akárcsak bármelyik $150 millió plusszos projekt. Olyan mint a hadműveletek: nagyon ügyelni kell rájuk, hogy amellett, hogy az elvárások memegfeleljenek, a tömeget is sikeresen megragadja. J.J Abrams már bizonyított korábbi filmjeivel, ő tudja kezelni a vállára nehezedő nyomást, plussz nem fog fájdalmat okozni, ha egy olyan srác van a kormánynál, aki producere volt, írta, és készítette a saját alkotásait. Ha valaki, akkor ő túlontúl megfelel."

Akármit is gondolunk erről a választásról, J.J Abrams tudja a dolgát, és azt, hogy most milyen súly is nehezedik rá.
A Disney-nek a Star Wars világegyetemére vonatkozó ötletei egész érdekesek tűnnek, ugyanis megpróbálnak mindenféle apró érdekes dolognak helyet hagyni, például, hogy az új részben John Noble (Fringe) lesz a gonosztevő. Ezzel ellentétben egyes híresztelések szerint Noble szerződtetése egy hatalmas kacsa.

Másik kézről pedig egy másik fontos felvetés. Frank Oz rendező, szinkron- és bábszínész szívesen visszatérne, Yoda mester szerepében. "A szívemben él." - mondta Oz a ráncos Jedi mesterről.

De amenyiben Frank Oz visszatér, akkor ő csak Yoda szinkronját szeretné ellátni. "Szerintem ez a történeten múlik, de nem kéne visszatérni a bábhoz. Az indok pedig maga George Lucas, akit én nagyra tartok, és elismerem, hogy a CGI használata azért kellett, hogy egyes mozgásokat, fizikai dolgokat meg tudjon csinálni Yoda a vásznon. Ezt egy bábbal nehéz lehetett volna elérni."


Ez értelmet ad természetesen a CGI-nak, de amellett azért mégis csak hiányzik nekünk az a valóságos bábu. Bármilyen formalitása is legyen a dolognak, Oz nagyon jól alakította annak idején Yoda-t.

Továbbá, a Zen Studio átadja az Erőt a te virtuális flipperednek. A játék fejlesztői bejelentették a Star Wars Pinball-t, egy új sorozatot, amit letölthetsz a Zen Pinball 2-re, vagy a Pinball FX2-re, vagy akár egyedül külön is elérhető lesz az Apple App Store-on és a Google Play-en. Az első három asztal (tíz van tervbe véve) témája a "Birodalom visszavág, Star Wars : A klónok háborúja", valamint a karakter Boba Fett lesz.

 

Az áráról, valamint a megjelenési dátumáról még nem tudunk semmit, de hamarosan jöhet róla bármilyen hír.

Végül a legvégére egy kis pénzügyi dolog George Lucas-al kapcsolatban. Amikor tavaly a Disney 4 milliárd dollárért megvette a Lucasfilm-et az volt az alku, hogy a bevétel felét megkaphatja.

De ez mind "lehetséges", nem jelent semmi fenyegetőt. Lehet jobb lenne, Lucas-nak késlekednie most inkább. 2%-os részesedést kap a Disney-ből, amivel így Steve Jobs után a második legnagyobb részesedésben lehet része, és ez a szám csak növekedhet a Star Wars által.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.