Hirdetés

Star Wars Rebels - Logó és Concept Artok

|

A Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat felügyelő igazgatója, Dave Filoni megmutatta az új sorozat logóját illetve néhány részletet árult el róla.

Hirdetés

"Részemről egy olyan stílust akartam megalkotni ami különbözik A klónok háborújától"-mondta Filoni. "Ez a sorozat különbözni fog A klónok háborújától, szándékosan fog máshogy kinézni. Nem folytatjuk ugyan azzal a stílussal. Bele akartuk vinni a saját elképzeléseinket. Én mindig visszavonatkoztatok Ralph McQuarriere, és ezt a nevet még újra és újra hallani fogjátok. A Star Wars sokkal tartozik Ralphnak, és én nagyon elhivatott vagyok a Star Wars történelmével és a Lucasfilmel kapcsolatban. Fenn kell tartanunk és tisztelnünk kell ezt a történelmet, de azt is folytatnunk kell amivé ilyen remekké tettük – ez mindig egy ugrás előre."

A fennt látható concept art az első kép egy új ikonikus hajó a Lázadók flottájából, ami a The Ghost nevet kapta. Filoni így írta le, hogy ez egy átmenet a  B-17-es és az Ezeréves Sólyom között. "Igazából elég nagy központi eleme a shownak. Mindannyian szerettük az eredeti filmekben, hogy az  Ezeréves Sólyom nem csak egy hajó volt, hanem egy hely is, olyan volt mint egy otthon. Azt akartuk, hogy a mai gyerekek is kapjanak egy biztonságos menedéket amikor a Birodalom elől menekülnek. És nagyon izgatott vagyok miatta. Újra itt vagyunk. A Birodalom irányítja az egész galaxist, úgyhogy kellett egy otthon és egy hajó."

Végül megkérdezték Filonitól, hogy láthatunk-e A klónok háborújából ismerős karaktereket, akiket ő talált ki, az új sorozatban. "Imádom a Star Warsos karaktereket" -válaszolta. " Mindegyik karaktert, de mindig van egy külön hely a szívemben az olyanoknak akiknek segítettem a megalkotásában, szóval nemtudom, hogy ez most miféle válasz, de ez a legjobb amit adni tudtam." Hát vegyük ezt egy igen-nek.

A Star Wars Rebels 2014 őszén mutatkozik be.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.