Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora vadiúj fényképén alaposan megnézhetjük a Ren lovagjait

|

Mellette csodaszép címlapokat is kapott a saga lezárása.

Hirdetés

Vészesen közeleg a Star Wars: Skywalker kora címre keresztelt trilógiazáró bemutatója, amellyel a rendezői feladatokat ellátó J.J. Abrams pontot tesz a legújabb generáció történetére. Épp emiatt a várhatóan heteken belül debütáló hivatalos előzetes előfutáraként az Empire nevű filmmagazin exkluzív anyagokat tett közzé a filmmel kapcsolatban: három, a két főszereplőre koncentráló címlap mellett ráadásként egy új képet is megnézhetünk, rajta a Ren lovagjaival. 

Hirdetés

Miután Az ébredő Erő ominózus álomjelenetében egy gyors pillanatra elcsíphettük Kylo Ren tanítványait, Rian Johnson sok másik kérdéshez hasonlóan az ő szerepükre sem adott választ Az utolsó Jedikben (mindössze egyetlen utalást kaptunk Luke visszaemlékezésében, ahol megemlíti, hogy Kylo régen más padavanokkal együtt távozott). J.J. Abramsre maradt tehát, hogy kezdjen valamit a lovagokkal, ami a korábbi videóanyagokat és a most közzétett jelenetképet látva, amin minden eddiginél alaposabban megvizsgálhatjuk a harcosokat, kétségkívül megtörtént - hogy milyen mennyiségben és minőségben, arra természetesen a film fog választ adni.

A rendező egyébként a következőket mondta azzal kapcsolatban, hogy Johnson munkáját követően milyen volt ismét magához ragadnia a stafétabotot a Star Wars világában:

"Soha nem kaptam azon magam, hogy megpróbálnék bármit is kijavítani. Ha én dolgoztam volna a VIII. részen, természetesen másképp csináltam volna dolgokat, ahogyan kétségkívül Rian is, ha ő készíti a VII. epizódot. De miután a pályafutásom során dolgoztam televíziós sorozatokon is, hozzászoktam mások által kreált történetek és karakterek egyengetéséhez. Ha hajlandó vagy magára hagyni egy általad útjára indított tartalmat annak tudatában, hogy az biztos kezekben van, muszáj elfogadni, hogy a meghozott döntések nem mindenben fognak egyezni a saját elképzeléseiddel. És ha később visszatérsz, ezeket tiszteletben kell tartanod." 

A Star Wars IX. epizódja december 19-én érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.