Hirdetés

Star Wars VII - Carrie Fisher lánya lesz a fiatal Leia hercegnő?

|

Egy újabb Star Warsos pletyka kapott szárnyra, amely azt állítja, hogy J.J. Abrams több flashbacket is tervez készülő filmjébe, amelyekben Billie Lourd alakítaná Leia hercegnőt.

Hirdetés

Ha hihetünk az angliai Daily Mail oldalának, akkor az új film több flashbacket is tartalmazni fog, és ezekben a visszatekintésekben Billie Lourd alakíthatná a fiatal Leia hercegnőt. Amennyiben ez igaz a választás azért esett rá mert külsőleg sokban hasonlít az anyjához. A feltételezést azonban még sem a Lucasfilm sem pedig a Disney nem erősítette meg.

Az 57 éves Carrie Fisher még május elején kezdte a forgatást és természetesen visszatért ikonikussá vált karakteréhez. Leiát először 20 évesen a Star Wars IV-ben játszotta el, és elképzelhető, hogy a flashbackek aközött és a Birodalom visszavág között fognak majd zajlani. Azt nem tudjuk, hogyha tényleg megvalósulnak ezek a visszatekintések akkor Han Solo és Luke is megkapják-e a saját fiatalkori énjüket, de egyenlőre Billie Lourd a maga 21 évével jó választásnak tűnik.

A Daily Mail szerint Leia ikonikus hajstílusa sem maradhat le a fiatal színésznőről:
"Billie már a hónap elején az Egyesült Királyságba repült, hogy csatlakozzon anyjához. Még a haját is Leia hercegnő stílusban fogják megcsinálni. Ő egy becsvágyó színésznő és énekes szóval megragadta az elé álló lehetőséget. Carrie azért támogatta a filmet, mert azt akarta, hogy valaki a családjából játsza el a leghíresebb szerepét."

Akárhogy is alakul a Star Wars VII 2015 december 18-án érkezik a mozikba J.J. Abrams rendezésében. Főbb szerepekben John Boyega, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Lupita Nyongo.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.