Hirdetés

Stargate: Extinction - Fény az alagút végén...

|

Az utóbbi másfél évtized során nem telhetett el év, melyet ne ragyogott volna be az Alterrai civilizáció által hátrahagyott kapuk mesterséges féregjáratának fénye. Ezek után sem fog.

Hirdetés

A film megjelenése az új évezred 11.-esztendejében várható, bár a Metro Goldwyn Mayers jelenleg költségvetési problémák miatt még halogatja a forgatás folytatását.

Mint már említettem, a történet az Atlantisi szál folytatása. – Kicsit bővebben: Miután egy ZPM-el felszerelt kaptárhajó eljutott a Tejút rendszerbe a föld hatalmas fenyegetéssel került szembe. A Föld védelmére alkalmas egyetlen védelmi berendezés, az antarktiszi „Ős szék” mely az emberiség által ismert legerősebb fegyverrendszereket irányította megsemmisült. Ekkor a bolygó megmentésének esélye elenyészőnek látszott, de Atlantis az utolsó pillanatban visszatérve korábbi otthonára megmentette a Földet.

És itt kezdődik, vagy inkább folytatódik az új film története, melyet mély titok övez, s hiteles forrásokból szinte semmit nem tudhatunk meg róla. Joseph Mallozzi és Paul Mullie forgatókönyvírók ötleteibe sajnos nem láthatunk bele, s Andy Mikita rendező sem árult el túl sok mindent. Amit biztosan tudhatunk, hogy a sorozat szereplőinek jövője áll a középpontban, s vagy a Földön, vagy a Pegasus galaxisban kialakuló status quo eltolódás is befolyásolja az Atlantis expedíció jövőjét.

Annyi biztos, hogy a sztori választ fog adni, számos a sorozatban felmerült kérdésre. Példának okárt, ami engem igen érdekelne, hogy hová dugtak a Földön egy több millió éves Csillagközi utazásra képes várost… Gondolom a San Fransisco-i öbölben, ahol landolt, nem maradhatott… Vagy legalábbis igen feltűnő lenne.

Mallozzi szerint a két órás filmet rengetek effekt és cameo fogja gazdagítani, a készítők állítása szerint a film, még azokat is magával ragadja majd, akik korábban nem ismerték az Atlantis sorozatot, vagy egyszerűen csak nem rajongtak érte…

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.