Hirdetés

Újabb nagyágyúk csatlakoznak Stephen King sorozatához

|

A nemsokára érkező King-adaptációról már sokat cikkeztünk, de nem véletlenül. A készülő sorozat kapcsán ugyanis havonta jelentik be, kik azok a mozifilmes vagy tévés nagyágyúk, akik csatlakoznak a produkcióhoz.

Hirdetés

A Mr. Mercedes Stephen King pár éve megjelent regényciklusának első kötetét dolgozza majd fel. A sorozat kreátora David E. Kelley neve garancia a minőségre, ugyanis több évtizedes pályafutása alatt olyan szériákkal tette le a kézjegyét mint az Ally McBeal, az Ügyvédek, a Boston Legal - Jogi játszmák, vagy a tavaly indult Goliath, amelyben Billy Bob Thornton alakítja a főszerepet.

Hirdetés

A Mr. Mercedes egy igazán sötét krimi lesz, melyben a nyugdíjas nyomozó, Bill Hodges (Brendan Gleeson) egy autós ámokfutó, Brady Hartsfield (Harry Treadaway) után nyomoz. A sorozat bejelentésekor Brady-t még Anton Yelchin alakította volna, de ő nem sokkal a hír után sajnálatos balesetben életét vesztette. Nemrég megírtuk, hogy csatlakozik a sorozathoz A szomszéd nője mindig zöldebb filmekkel még ismertebbé váló Ann-Margret is, de pár napja kiderült, hogy a svéd színésznőnek családi okok miatt vissza kellett mondania a szerepet. A helyére a Két pasi - meg egy kicsiből ismert Holland Taylor érkezik.

A héten pedig lerántották a leplet újabb két karakter megformálójáról. Hodges segítőjét, Jerome-ot Jharrel Jerome (Moonlight - Holdfény) alakítja, míg Janey Pattersont, a Mercedes tulajának húgát a Nancy ül a fűben főszerepével ismertté váló Mary-Louise Parker játssza. A Jack Bender (Trónok harca) rendezte Mr. Mercedes a tervek szerint idén ősszel debütál majd az AT&T telekommunikációs cég tévéadóján, a Rouge-t és a Kingdomot is vetítő Audience Network műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.