Hirdetés

Stephen Lang dicsérte a Vaksötét 2. forgatókönyvét

|

A magyar származású színész szerint kifejezetten jó lesz a folytatás története.

Hirdetés

2016 egyik legnagyobb mozis meglepetése egyértelműen a Vaksötét volt, hiszen szinte a semmiből érkezett a Fede Alvarez rendezte alkotás, és igyekezett újítani a megszokott horrorfilmes formulán. A hétköznapi, de szerethető karakterek, a klausztrofób, egy helyszínes atmoszféra, és az ügyesen adagolt, hirtelen előtörő feszültség miatt igencsak pozitív élményként maradt meg a nézőkben, és pontosan emiatt annyira ambivalens a folytatás kérdése. Hogy kell-e ez nekünk, valóban szükséges-e folytatni, arra még persze nem tudunk válaszolni, viszont az előzetes visszajelzések alapján jó úton halad a projekt, így van rá esély, hogy újabb pozitív csalódás érjen minket.

Hirdetés

A film gonoszát, vagyis a vak veteránt alakító Stephen Lang (Avatar, Tombstone - A halott város) a minap nyilatkozott a folytatás kapcsán, és elmondása szerint nagy potenciál leledzik benne, még annak ellenére is, hogy pusztán az írási fázisban van. Lang már kézhez kapta a film forgatókönyvének egyik korai verzióját, és így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

"Olvastam a [Vaksötét 2.] forgatókönyvét, és igencsak jónak néz ki!"

Sajnos a színésznek arra a kérdésre már nem szabadott felelnie, hogy a folytatásban vissza fog-e térni az első film főszereplője, Rocky, akit a mindig imádni való Jane Levy játszott el, viszont mi fogadni mernénk, hogy az írók beleszövik az ő történetét is a második részbe. Már csak azért is, mert a rendező, a producerek és persze Lang is visszatér, így nagy rá az esély, hogy Levy is visszaköszön a jó útra tért tolvaj szerepében.

Ti mit gondoltok: van értelme folytatni, és ha igen, akkor ti hogy képzelnétek el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.