Hirdetés

Fede Alvarez lesz az új Texasi láncfűrészes-film producere

|

Az uruguayi rendező aláírt a készülő Bőrpofa-mozihoz; kérdés már csak az, kell-e ez nekünk?

Hirdetés

Fede Alvarez egy érdekes rendező, hiszen eddigi filmográfiája nagy részben horrort tartalmaz, amik közül található egy igazán érdekes és ügyesen kivitelezett darab (Vaksötét), egy inkább horrorelemekkel nyakon öntött thriller, amely igencsak mellésikerült (Ami nem öl meg), és egy borzasztóan rossz, szinte már fájdalmas remake, amit nem is lehet remake-nek nevezni igazából (Gonosz halott). Emiatt ha felmerül a neve egy új projektnél (akár rendezőként, akár producerként), éppenséggel egyáltalán nem tudjuk, hogy most örüljünk-e neki vagy sem. Mindenesetre a Bloody Disgusting nevű horrormagazin a minap lehozta, hogy Alvarez lesz az éppen készülő új Texasi láncfűrészes-film fő producere.

Hirdetés

Az eredeti, 1974-es Tobe Hooper rendezte A texasi láncfűrészes mészárlás a mai napig az egyik megkerülhetetlen mérföldkő a műfaj tekintetében, és mindezt úgy érte el, hogy kevesebb vér folyt benne, mint manapság egy Gyilkos elmék, CSI: A helyszínelők epizódjában. Az elszigeteltség, a reményvesztettség, a kiszámíthatatlan és persze a gyomorforgató képek cenzúrázatlan megjelenése tette ikonikussá ezt a mozit, ami odaadta a világnak az egyik legismertebb tömeggyilkost, Bőrpofát. Annak ellenére, hogy a szintén Hooper dirigálta második rész inkább vígjáték lett, mint komoly horror, illetve a gyengébbnél-gyengébb folytatások érkezése, a 2003-as remake Jessica Biellel a főszerepben egy korrekt újrázás volt, simán megállja a helyét az eredeti mellett is. Aztán persze beindult a szokásos hollywoodi gépezet, és megint sorjában érkeztek a rosszabbnál-rosszabb mozik, amiknek a mélypontja valahol a 2013-as Örökség és a 2017-es Bőrpofa között helyezkedik el.

Az új Texasi láncfűrészes-filmnek egyelőre még nem ismert se a rendezője, se a forgatókönyvírója, illetve az is nagyban kérdéses, hogy mennyire szeretne folytatásként helytállni, vagy egy teljesen különálló moziként szuperálni. Eddig annyi tudott, hogy az első részt fogja alapnak tekinteni. Mi ennyi alapján nagyon szkeptikusak vagyunk, de még nem foglalunk állást ez ügyben.

Ti mit szóltok, kell nekünk még egy Texasi láncfűrészes-mozi?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.