Hirdetés

Steve Martin harmadjára is Örömapa lesz?

|

A kilencvenes évek nagy sikerű komédiája olybá tűnik, hogy trilógiává bővül. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

A Warner és a Disney pedig már javában tervezi a harmadik epizódot, amelyben már szinte biztos, hogy Steve Martin újrajátszhatja a karaktert, amit a kilencvenes években bemutatott nekünk (első rész 1991-ben készült, a folytatás 95-ben látott napvilágot). Diane Keaton szerepe egyelőre még ezen a ponton bizonytalan, mert ugyan a karakterének megint kulcsszerep jut, a színésznő maga egyáltalán nem biztos, hogy visszatér a szerep kedvéért. Bár, amilyen semmilyen szerepeket mostanában bevállal szegény, nem hinném, hogy pont erről mondana le. No offense, Annie Hall örök, de...Na mindegy.

Maga a történet valamelyest sokat ígérőnek tűnik: George Banks fia homoszexuális beállítottságú lévén férjhez szeretne menni, amivel hősünk csak nagy nehezen képes megbirkózni. A kérdés az, hogy mennyire tudják mindezt humorosan és mégis úgy ábrázolni, hogy azért adjanak a nézőnek valamiféle hiteles társadalmi látleletet. Vagy csak szimplán elmarháskodják majd az egészet olyan öregapósan, a végén megcélozva a háziasszonyok zsebkendőkészletét.

Banks fiát az első két részben Kieran Culkin alakította, visszatérése bizonytalan. Culkin egyébként a Scott Pilgrim a világ ellen című szenzációs filmben játszott már meleg szereplőt (szenzációsan), és egyébként is egy kompetens színész, remélhetőleg felkeresik a szereppel.

A forgatókönyvet magát Marc Klein jegyzi (Szerelem a végzeten; Tükröm-tükröm), a rendezést pedig elvileg Charles Shyer-re bízták. Maga a film 2016-ban kerülhet a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.