Hirdetés

Steven Spielberg is DC filmet rendezhet!

|

Az utóbbi évek egyik legjobb híre, hogy a Jurassic Park, A cápa, a Ready Player One és más kiváló filmek rendezője, Steven Spielberg is beállhat egy DC projekt kamerái mögé.

Hirdetés

Hollywood egyik rendezőzsenije, Steven Spielberg munkássága tetemes mennyiségű filmet ölel fel, azonban még soha nem készített szuperhősfilmet. Persze egy olyan világban, ahol évente lassan féltucat ilyen projektre válthatnak jegyet a rajongók ő sem maradhat független és már meg is van az az alapanyag, amihez örömmel nyúlna. 

Hirdetés

A legendás rendező első szuperhősfilmje a második világháborús hős, Blackhawk eredetfilmje lesz, amelyet Spielberg és Kristie Macosko az Amblin Entertainment keretében producerként támogatnak, ám a legutóbb a Ready Player One-nal jelentkező mester a rendezést is elvállalhatja. A forgatókönyvet David Koepp írja, aki olyan forgatókönyveket szállított korábban, mint a Jurassic Park, a Mission: Impossible, a Pókember és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. 

A Will Eisner, Bob Powell és Chuck Cuidera által megalkotott képregénysorozat 1941-es debütálásáért eredetileg a Quality Comics felelt, majd 1956-ban felvásárolta a DC. A történet középpontjában egy második világháborús nemzetközi repülőszázad hősies pilótái állnak (a Blackhawkok, avagy Blackhawk Squadron), akiket egy titokzatos férfi, Blackhawk vezet a nácik és hasonló fenyegetések ellen.

Spielberg következő filmje az ötödik Indiana Jones felvonás lesz, majd várhatóan a régóta tervezgetett West Side Story-t veszi sorra, ám azt követően már lehet ideje tető alá hozni a Blackhawkot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.