Hirdetés

Steven Spielberg dobbantott az Indiana Jones 5 rendezői székéből

|

A Logant is jegyző James Mangold léphet a rendező helyébe.

Hirdetés

Hosszú évek előkészületei után végre kezdett összeállni az Indiana Jones 5, amelynek forgatására két hónapon belül sor is került volna. A tervezett start azonban könnyen lehet, hogy csúszni fog, hiszen Steven Spielberg kilépett a rendezői pozícióból és most a Lucasfilm igyekszik megtalálni az utódját. Hollywood krémje közül James Mangold lehet az, aki betölti ezt az űrt, legalábbis erről számolnak be az első híresztelések, amelyek szerint a stúdió az Oscar-gálán is jelenlévő Az aszfalt királyi rendezőjével próbál megegyezni.

Hirdetés

Teljesen azért nem marad Spielberg nélkül Indy, hiszen a 73 éves rendező producerként továbbra is megmarad a projekt életében. A kilépés mellett állítólag ő maga döntött, mert úgy gondolja, hogy jobb, ha egy fiatalabb generációból származó történetmesélő folytatja a sztorit a saját frissebb perspektívájából. Érthető ez az érvelés, de sajnálatos, hogy csak most határozta el magát Spielberg, hiszen már 2016-ban bejelentésre került az ő és Harrison Ford visszatérése.

Eredetileg 2019. júliusában érkezett volna a kalandos életű régész és felfedező nevével fémjelzett 5. mozi, de egyre csak tolódott a bemutató. David Koepp forgatókönyvíró távozása után Jonathan Kasdan többször is átdolgozta a szkriptet, ami most újabb átiratok előtt állhat az új rendező érkezésével. Ezen a ponton sem a film premierjének, sem pedig a forgatás kezdetének dátumával nem vagyunk tisztában, így nem tehetünk mást, mint figyeljük a híreket valamilyen pozitív változás reményében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.