Hirdetés

Harrison Ford elárulta, hogy ki lehetne az utódja Indiana Jonesként

|

Ford válasza egyben meglepő és felettébb poénos is a rá jellemző szarkazmussal.

Hirdetés

Egy ideje már biztosra vehetjük, hogy kedvenc régészprofesszorunk, Indiana Jones vissza fog térni egy ötödik epizódra, amit persze a korábbi filmek ikonikus rendezője, Steven Spielberg fog dirigálni (miután befejezte az éppen folyamatban lévő West Side Story projektjét). Viszont nem csak Spielberg fog visszatérni, hanem maga Harrison Ford is, akivel kapcsolatban a mai napig mennek a találgatások, hogy a jelenleg 76 éves színészlegenda hogyan fogja újra megformálni Dr. Jonest. Ez odáig "fajult", hogy nem egy olyan pletyka látott napvilágot, ami Ford esetleges utódjáról beszél egy kvázi reboot keretein belül.

Hirdetés

Ennek pedig már jó pár éve, azóta pedig sok színészről nyilatkoztak úgy, hogy tökéletes Indiana Jones utód lehetne - pl. a Marvel filmek Űrlordja, Chris Pratt. Pár napja Harrison Ford a The Today Show-ban vendégeskedett, ahol is váratlanul nekiszegezték a kérdést, hogy ő kit gondol utódjának, szerinte ki lehetne a tökéletes Fiatalúr. Ford ahelyett, hogy ügyesen kikerülte volna a választ, a következőt mondta:

"Senki más nem lesz Indiana Jones! Hát nem értitek? Én vagyok Indiana Jones. Ha én nem leszek már, ő sem lesz. Ennyire egyszerű… Az meg egyenesen szörnyű elgondolás, hogy az a Chris Pine legyen ő, már bocsánat."

Ford mindezt az ő stílusos, hamiskás mosolyával nyilatkozta, és valljuk be, valamilyen szinten igaza is van. Indiana Jonest tényleg csak Forddal együtt tudjuk elképzelni, nélküle kiveszne a karakterből az a varázs, ami azzá tette, ami. Lecserélni őt olyan lenne, mint amilyen a Han Solo film volt vagy mint a Gonosz halott remake Bruce Campbell nélkül (mindegyik teljességgel működik filmként, de úgy nem, mint ahogy az elődjeik).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.